Perui kovaföld rendelése

Kovaföld a kozmetikában

Napjainkban egyre több olyan kozmetikai krém közül választhatunk, melyek alapja a kovaföld vagy a kovasav. Ezeknek a termékeknek igen magas az ásványi anyag tartalma, de sokszor ezt még fokozzák kakaóvajjal, ginzenggel, körömvirággal és különböző vitaminokkal is. A kovaföldet ma már olyan kozmetikai és biotermékekben megtaláljuk, mint a méregtelenítő arcradírok, a szemránckrémek, a hidratálók, a ránctalanítókrémek, az arclemosó tejek, a frissító tonikok, a kovaföldes krémek, melyeket a terhességi csíkok megelőzésére használnak, valamint a kéz- és körömápoló krémek.

arcpakolas

A kovaföldet tartalmazó termékek használata különösen előnyös a problémás és érzékeny bőr kezelésére, allergiás, seborrhoeás, pattanásos, irritált vagy ráncosodásra hajlamos bőrtípusok ápolására, mivel a kovaföld természetes hatóereje folytán hidratálja a bőrt és pótolja az elvesztett ásványi anyagokat.

A kovaföldből tápláló pakolást is készíthetünk, hiszen rendkívül magas az ásványi anyagtartalma (rengeteg vasat, káliumot, nátriumot, magnéziumot, rezet, cinket, ként, kobaltot tartalmaz). A kovaföldes port csak a bőrtípusnak megfelelő préselt gyümölcs- és zöldséglevekkel el kell keverni. A készen kapható kovaföldes port a bőrtípusodnak megfelelő természetes anyaggal dolgozd össze; a zsíros bőrűek keverhetik paradicsommal, citrom- vagy narancslével, normál és száraz bőr eseten a tej, a méz vagy az olívaolaj közül válassz egyet.

Kovaföldkúra

Ahhoz, hogy a bőr vagy a haj szép és egészséges legyen, hogy lelassuljanak az öregedési folyamatok, érdemes időről időre tápláló kovaföldes kúrát végezni. Ehhez szedj kovaföldtartalmú kapszulát vagy port vízben feloldva, és használj kovasavas krémeket, kozmetikumokat. Egészítsd ki táplálkozásodat kovasavban gazdag ételek fogyasztásával, mint a zab, az árpa, a köles vagy a burgonya.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!